Projecten & partners

Back to the golden oldies

De Stekselorde Moorsele organiseert op zaterdag 5 november 'Back to the golden oldies'. Het meest nostalgische evenement in de streek. Ook fan van de 50's - 60's - 70's en 80's? Koop dan snel je tickets.

meer info

Business Café @Bar Lionel Pt. 2

Na een succesvolle eerste editie van het Business Café @Bar Lionel, nodigen wij jullie met veel plezier uit op een tweede editie op donderdagavond 16 juni om 19u30.

meer info

Business café @Bar Lionel

Samen met Bar Lionel slaan we de handen in elkaar en organiseren we het Business Café @Bar Lionel. De eerste editie vond plaats op donderdagavond 24 februari 2022, en over de tweede lanceren we snel meer!

meer info

Paris Roubaix @Lionel

Op zondag 3 oktober staat de klassieker Paris-Roubaix op de agenda. In samenwerking met Bar Lionel bieden wij u aan deze klassieker te volgen in onze eigen privé kasseistrook te Wevelgem.

meer info

WK Wielrennen

Ben je een wielerfan of vind je het net zoals ons geweldig dat één van de grootste jaarlijkse evenementen uit de wielersport naar Vlaanderen komt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

meer info

Moorsele fietst

Op zondag 20 september 2020 was het autovrije zondag te centrum Moorsele! Het ideale moment om de fiets te pakken en een tochtje te maken. Dat dachten wij ook, samen met de Carlton Bikers en andere partners gaven wij fietsers de mogelijkhei...

meer info

onze partners