Projecten & partners

Ledegems kampioenschap manillen

Dompel jezelf onder in de opwinding van het Groot-Ledegems kampioenschap manillen (duo) in 't Kafkot, de zomer/winterbar cycloon van Ledegem! Op zaterdag 2 maart 2024, vanaf 13u30.

meer info

BK Veldrijden Meulebeke

Beleef het Belgisch kampioenschap veldrijden in Meulebeke op 14 januari 2024! Vertrek om 11u30 vanuit 't Lindeke in Moorsele voor een dag vol sportief spektakel.

meer info

Flandriens in ’t dorp Pt. 2

Na het overweldigende succes van de FLANDRIENS VAN HET DORP in 2022, zijn we verheugd om dit jaar de tweede editie te organiseren! Maar dit keer gaan we breder dan alleen wielrennen en introduceren we met trots de FLANDRIENS VAN DE SPORT.

meer info

Business Café @Bar Lionel Pt. 3

Kom naar de derde editie van ons Business Café in Bar Lionel op 15 juni! Dit keer staat het evenement volledig in het teken van vastgoedaankopen in Spanje en de financieringsmogelijkheden voor tweede verblijven op Spaanse bodem.

meer info

Retro avond

Aandacht alle retro liefhebbers! Maak je klaar om te dansen op de beats van DJ El Flaco tijdens het aankomende 'Retro Avond' evenement op zaterdag 11 maart in Café De Krone. Dit is een evenement dat je niet wilt missen!

meer info

Moorseels Kampioenschap (duo) manillen

Vroeger bestond dit blijkbaar reeds in de Gilde te Moorsele maar die tijd is al een efkens achter ons. In De Kroone organiseren wij op 18 februari 2023 het Moorseels Kampioenschap (duo) Manillen.

meer info

In Skum en Zwjét

De sport in West-Vlaanderen krijgt een podcast, In Skum en Zwjét. VWL Consult & Events ligt mee aan de basis van dit nieuwe project en zorgde ook voor de oprichting sedert 5/12/2022 van de VZW WestCast.

meer info

Back to the golden oldies

De Stekselorde Moorsele organiseert op zaterdag 5 november 'Back to the golden oldies'. Het meest nostalgische evenement in de streek. Ook fan van de 50's - 60's - 70's en 80's? Koop dan snel je tickets.

meer info

Business Café @Bar Lionel Pt. 2

Na een succesvolle eerste editie van het Business Café @Bar Lionel, nodigen wij jullie met veel plezier uit op een tweede editie op donderdagavond 16 juni om 19u30.

meer info

Business café @Bar Lionel

Samen met Bar Lionel slaan we de handen in elkaar en organiseren we het Business Café @Bar Lionel. De eerste editie vond plaats op donderdagavond 24 februari 2022, en over de tweede lanceren we snel meer!

meer info

Paris Roubaix @Lionel

Op zondag 3 oktober staat de klassieker Paris-Roubaix op de agenda. In samenwerking met Bar Lionel bieden wij u aan deze klassieker te volgen in onze eigen privé kasseistrook te Wevelgem.

meer info

WK Wielrennen

Ben je een wielerfan of vind je het net zoals ons geweldig dat één van de grootste jaarlijkse evenementen uit de wielersport naar Vlaanderen komt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

meer info

Moorsele fietst

Op zondag 20 september 2020 was het autovrije zondag te centrum Moorsele! Het ideale moment om de fiets te pakken en een tochtje te maken. Dat dachten wij ook, samen met de Carlton Bikers en andere partners gaven wij fietsers de mogelijkhei...

meer info

onze partners