Moorseels kampioenschap manillen

Op 17 februari 2024, vanaf 13u, is het weer zover! We gaan op zoek naar de opvolgers van de glorieuze winnaars van de allereerste editie van het Moorseels Kampioenschap Duo - Manillen. Het dynamische duo Vanneste Stefaan en Defraye Krist zal hun titel met trots verdedigen.

Wil je deelnemen aan deze spannende wedstrijd? Schrijf je dan snel in via ons handig formulier en vergeet niet om het inschrijvingsgeld over te maken naar BE60 7340 4891 3570 op naam van VWL EVENTS. Vanaf 14 oktober 2023 kan je je ook persoonlijk inschrijven in Café DE KROONE.

Wees er snel bij, want we laten slechts 32 teams toe! Vergeet niet dat volgens het reglement minstens één persoon van het duo in Moorsele moet wonen of afkomstig moet zijn uit Moorsele.

Voor meer informatie en een gedetailleerd reglement kan je contact met ons opnemen via info@vwlconsultevents.be of je kan langskomen in Café DE KROONE.

Zet je kaarten klaar en maak je op voor een onvergetelijke dag vol strategie, competitie en gezelligheid op het Moorseels Kampioenschap Duo - Manillen!

Inschrijven voor Moorseels kampioenschap manillen?    Akkoord met de privacy policy

    De inschrijving is pas voltooid nadat wij deze persoonlijk hebben goedgekeurd.