Over ons

Wat we doen is eenvoudig toe te lichten wanneer ik start bij mezelf, mijn naam is Wim Vandoorne en ik heb reeds meer dan 30 jaar ervaring in Office management, boekhouding, verschillende aangiftes (milieu, toeslagen, … ) en financiële administratie.

Wederzijds vertrouwen staat centraal doorheen mijn carrière.

In bijberoep ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan waarbij ik graag mijn ervaring, passie en kennis wil delen met onze klanten in de regio.

Naast mezelf is ook mijn dochter, Liese, een helpende kracht achter VWL Consult & Events. Liese doet inmiddels reeds enkele jaren ervaring op als marketing & event coördinator binnen een groeiend bedrijf. Met haar vernieuwende ideeën wil ze ook onze klanten bijstaan in het proces waar nodig.

Bent u een ondernemer op zoek naar:

Dankzij ons kan u opnieuw ruimte en tijd creëren voor wat echt belangrijk is! Uw onderneming, medewerkers, vrienden en familie.

2020

Op 2 maart ’20 was de start van VWL Consult & Events een feit, wat we echter toen nog niet wisten, was dat de grootste crisis in jaren voor de deur stond. Een week later begon de eerste ‘lockdown’. De geplande evenementen mochten terug in de wachtkamer, hopende op betere tijden.

2021

Het jaar was niet zoals gehoopt, maar alsnog hebben we onze schouders onder enkele fijne projecten mogen zetten. Waarvoor we uiteraard zeer dankbaar zijn, we kijken uit naar 2022 met nieuwe en blijvende samenwerkingen.

2022

Met reeds enkele projecten en evenementen op de agenda kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen die nog ons pad op kunnen komen.