Moorsele fietst

Op zondag 20 september 2020 was het autovrije zondag te centrum Moorsele!

Wie zegt centrum Moorsele weet meteen dat we over het Sint-Maartensplein spreken. Dit was gelijk hét startpunt van dit evenement.

Onze deelnemers kregen de keuze uit 3 uitgestippelde parcours. Een rit richting Dranouter van 75km waarbij bevoorrading voorzien werd, of een verkleinde variant van deze rit namelijk een tocht van 35km in de streek. 

Bovendien was er ook het concept ‘de 8 uren van Moorsele’, dit was een parcours van 4,1km waarbij de fietsers eender wanneer konden beginnen, rusten en opnieuw een ronde aanvangen. 

De bevoorrading van de langste route werd voorzien bij B&B Eeuwenhout. Naast hun vakantiewoning was er voldoende plaats voor ons en de fietsers om enkele tafels neer te zetten voor de gezonde bevoorrading en evenzeer de fietsen te parkeren en wat uit te blazen. 

Tussen 9u en 17u werd vanuit de organisatie ook kinderanimatie en een foodtruck voorzien. Dit vlakbij Café de Klokke. Ideaal toch? Voor alle bezoekers of fietsers wat verfrissing en een snack op ons zonnig terras!

Welke snack zou jij verkiezen na het fietsen?

De deelnemers aan Moorsele fietst hadden ook de kans om één van onze prijzen in de wacht te slepen bij de tombola. 

Deze tombola had tal van mooie prijzen die iedereen wel graag had gewonnen. Maar helaas kon niet iedereen naar huis met een ballonvaart bij Rik Debels, een nieuwe fiets geschonken door Supra Bazar, of tal van andere prijzen. 

Desondanks het corona-virus onze plannen licht heeft gewijzigd tijdens de voorbereidingen en het uitvoeren van deze activiteit, zijn wij nog steeds zeer trots op het geleverde resultaat (670 deelnemers). Wij hebben met de nodige maatregelen toch een enorme voldoening beleefd aan deze editie, en hopen dat het zeker niet bij één blijft.

Nogmaals hartelijk dank aan onze partners, Café - feestzaal de Klokke, de Carltonbikers, medewerkers en vrijwilligers.

 

Tot de noaste ké! 

 

Om zeker geen nieuws te missen omtrent de volgende edities, volg de facebookpagina van VWL Consult & Events en Moorsele Fietst 

Moorsele fietst kon je ook terugvinden in de pers:

Dit vraagt naar meer!

In deze moeilijke tijden een prima organisatie. Corona-proof en goeie samenwerking met de gemeente. Zeker voor herhaling vatbaar.