BK Veldrijden Meulebeke

Op 14 januari 2024 staat Meulebeke in vuur en vlam voor het Belgisch kampioenschap veldrijden. Een dag doordrenkt met spanning en sensatie, en jij kunt erbij zijn! We vertrekken om 11u30 vanuit 't Lindeke in Moorsele en keren terug rond 18u30 - 19u. Het programma omvat het BK heren U23 om 13u45 en het BK heren Elite om 15u15, met de terugreis die begint om 17u30.

Voor slechts €40 per persoon heb je niet alleen toegang tot het evenement, maar ook een comfortabele busreis. Als je al een ticket hebt en alleen de bus wilt nemen, is de prijs €20 per persoon. Houd er rekening mee dat we een minimum van 40 personen nodig hebben voor deze onvergetelijke ervaring.

Om in te schrijven, kun je terecht bij De Kroone of 't Lindeke in Moorsele, of stuur een e-mail naar vwlevents@telenet.be. Je inschrijving is pas definitief en het ticket wordt pas besteld na ontvangst van de betaling, zowel contant als via overschrijving op BE60 7340 4891 3570.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de opwinding van het Belgisch kampioenschap veldrijden. Kom met ons mee en geniet van een dag vol sport en gezelligheid. Voor verdere vragen of informatie kun je contact met ons opnemen via de genoemde contactgegevens. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze sportieve reis!