Business Café @Bar Lionel Pt. 3

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op de derde editie van ons Business Café, gehouden op 15 juni in Bar Lionel. Deze keer willen we graag jullie kennis vergroten over de aankoop van vastgoed in Spanje en de verschillende financiëringsmogelijkheden voor tweede verblijven op Spaanse bodem.

Tijdens het evenement zullen we een aantal prominente sprekers hebben die hun expertise met jullie zullen delen. Brigitte van Hoornick, een gerenommeerde vastgoedadvocaat gespecialiseerd in internationale vastgoedtransacties, zal jullie meenemen door het juridische landschap van vastgoedaankopen in Spanje.

Daarnaast hebben we het genoegen om Emmanuel Louf van Senor Sanchez te verwelkomen. Emmanuel is een ervaren makelaar met een diepgaande kennis van de Spaanse vastgoedmarkt. Hij zal inzicht geven in de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van vastgoed in Spanje, evenals waardevolle tips voor potentiële kopers.

Jordy Meurisse van Bank Nagelmaekers zal de avond afsluiten met een presentatie over verschillende financieringsmogelijkheden voor de aankoop van tweede verblijven in Spanje. Hij zal informatie verstrekken over leningen, hypotheken en andere financiële aspecten die relevant zijn bij het investeren in vastgoed.

Het evenement begint om 19u30 en duurt tot ongeveer 22u. De toegangsprijs bedraagt slechts 15 euro en is inclusief een hapje en drankje. Het is een uitgelezen kans om te netwerken met professionals en andere geïnteresseerden in vastgoed.

Mis deze waardevolle avond niet en schrijf je vandaag nog in! We zien je graag op 15 juni in Bar Lionel.

Inschrijven kan via: 

  • Bar Lionel (Kurt) 0497 44 66 37
  • VWL Consult & Events (Wim) 0473 93 90 82
  • Via mail naar info@vwlconsultevents.be 
  • Via onderstaand formulier 
  • Via Myticketshop 

"De beste investering op aarde is aarde." - Louis Glickman