Flandriens in ’t dorp Pt. 2

Tweede Editie van FLANDRIENS VAN DE SPORT: Een Avond vol Gesprekken met Vlaamse Sporticonen

Na het overweldigende succes van de FLANDRIENS VAN HET DORP in 2022, zijn we verheugd om dit jaar de tweede editie te organiseren! Maar dit keer gaan we breder dan alleen wielrennen en introduceren we met trots de FLANDRIENS VAN DE SPORT.

Op deze bijzondere avond staan Vlaamse sporters en voormalige atleten centraal, waarbij ze vrijuit praten over hun unieke ervaringen en hun leven binnen én buiten de sportwereld. We zijn verheugd om aan te kondigen dat niemand minder dan Karel Declercq ons bijstaat tijdens deze boeiende avond.

Karel Declercq, niet alleen een getalenteerde cabaretier maar ook vader van de bekende wielrenners Tim & Benjamin, zal op een ludieke wijze de rol van gastheer op zich nemen en ons door de avond gidsen.

De organisatie van dit geweldige evenement ligt in handen van onze vzw WESTCAST, die sinds december overal bekend staat onder de naam IN SKUM EN ZWJET. Via hun West-Vlaamse podcasts brengen ze zowel de bekende als minder bekende (ex-)sporters onder de aandacht (www.inskumenzwjet.be). 

Mis deze kans niet en bemachtig je tickets voor slechts €10 (indien nog beschikbaar €12 ADD), te verkrijgen bij: 

We verwelkomen je graag op deze inspirerende avond vol sportieve verhalen en boeiende conversaties met onze sportieve helden!