Ledegems kampioenschap manillen

Welkom bij het Groot-Ledegems kampioenschap manillen (duo) in 't Kafkot, de zomer/winterbar cycloon van Ledegem! Op zaterdag 2 maart 2024, vanaf 13u30, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan een spannend en gezellig kaarttoernooi.

Het evenement vindt plaats in 't Kafkot, de zomer/winterbar cycloon, Ledegem. Het betreft het Groot-Ledegems kampioenschap manillen (duo), waar maximaal 48 ploegen van harte welkom zijn. Let op: minstens één persoon van elk duo moet afkomstig zijn uit Groot-Ledegem. Voor de top 3 teams wacht een aantrekkelijke prijzenpot, en elke deelnemer ontvangt een attentie.

De trekking voor de voorrondes staat gepland op 24 februari om 18u. Inschrijving is mogelijk tot volzet of uiterlijk op 9 februari 2024. Meld je aan bij de organisatie 't Kafkot/cycloon Ledegem, of via VWL Events op www.vwlconsultevents.be, stuur een e-mail naar vwlevents@telenet.be of via telefoon naar Wim Vandoorne 0473 93 90 82

De inschrijvingskosten bedragen €10 per duo (€5 per persoon). We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen voor een gezellige dag vol kaartplezier en competitie. Mis deze kans niet om je manillen vaardigheden te tonen en maak kans op fantastische prijzen!

Voor verdere vragen of informatie kun je contact opnemen met de organisatie via de genoemde contactgegevens. Tot dan!

Inschrijven voor Ledegems kampioenschap manillen?    Akkoord met de privacy policy

    De inschrijving is pas voltooid nadat wij deze persoonlijk hebben goedgekeurd.